*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> travel >> destinations

Michigan Veneily Ja Vesiskootteri Onnettomuudet Preventable

Riding aallot Suurten järvien ja Michiganin sisävesillä veneet ja vesiskootterit on hyvä tapa pitää hauskaa kuumana kesäpäivänä, mutta se on myös tragedia odottaa tapahtuvan, jos maalaisjärkeä ja huolellisuutta ei followed.Most omistajat tietävät miten toimia veneen tai vesiskootterin koska Michigan laki edellyttää loppuun turvallisuuskoulutusta luokille nuori toimijat voivat tulla lisensoitu. Mutta omistajat usein anna kouluttamattomien ystäviä "kääntyvät" vettä ja sitten erittäin huonoja asioita voi happen.

The suurin ongelma vesiskoottereiden ihmiset silmiinpistävää muita ihmisiä vedessä, joko toiseen alukseen tai uimari. Operaattorit kaikenlaisten veneet ja vesiskootterit matkustaa suurilla nopeuksilla, on aina oltava hyvin varovainen ja ylimääräisiä valppaana paikalla ihmisiä vedessä. Veneet voi vahingossa matkustaa nimetty uimapaikka, tai uimari voi vaeltaa ulkopuolella. Koska et voi jarruttaa alus, tragedia syntyy helposti, kun kuljettaja on inattentive.Another merkittävä tekijä on alkoholin toimijoiden. Ystävät ovat ulkona hauskaa järven kuuma viikonloppu.

Kun alkoholi tulee osa kaava hauskaa, niin vesijetit olisi typistetty day.People ei pitäisi käyttää vesiskoottereita putkille. Tiedän paljon ihmiset käyttävät vesiskootterit putkille tai vesihiihtoa, mutta niitä ei ole suunniteltu vetää ihmisiä veden läpi. Ne voivat olla koukku hinaukseen, mutta operaattori on hyvin vähän valvoa putken svengaava suoraan kohti uimari.

Monet valtiot sallivat vesiskoottereiden käytön putkille jos on matkustaja tulenjohtaja, mutta se on edelleen vaarallinen Harjoituksen seurauksia huolimaton vesiskoottereiden toimijat voivat olla erittäin vakavia, erityisesti nuorille. Jonakin vuonna, noin 20 prosenttia kaikista vesiskootterien vammoja Yhdysvalloissa ovat nuorten alle 18 Näistä loukkaantuneita lapsia, 46% oli toimijoille ja 27% oli matkustajia. Michiganissa vuonna 2006 oli 29 kuolemantapausta veneily liittyvien ja 115 vammoja. Vuonna 2007 oli 35 kuolemantapausta ja 105 loukkaantumisia.

Vesijetti alukset ovat yleensä käyttää henkilö, joka istuu, seisoo, tai polvillaan. Kuten sisämoottori vene, vesijettien on noudatettava samoja sääntöjä ja vaatimuksia muiden moottoriveneiden, lisäksi erityisiä sääntöjä sovelletaan henkilötietojen watercraft.Jet sukset muodostavat vain 6,5% kaikista veneily omistamat alukset Yhdysvalloissa mutta osallistuvat 55% kaikista veneen törmäyksiä.

Yhdysvaltain rannikkovartiosto löysi vuonna 2002, että vesiskootterien operaattori on seitsemän k

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.