*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> auto >> moottoripyörät

Yamahas MX Pyöreä Winners

CDR Rockstar Yamahan Cheyne Boyd ja GYTR Yamahan Development Teamin Ross Beaton puhaltavat yhteen hiileen haastava hiekka radalla tänään valmisteltaessa tulevaa kuudes kierros Australian Motocross Championship Wanneroo Länsi Australia.The AJS Motocross Club on hiekka pinta, tarjoaa jyrkässä ristiriidassa enemmistön mestaruuden kierrosta itärannikolla. Pro Open ja alle 19S Murray Bridge kierros voittajat työskennellä yhdessä asennuksen ja tekniikka, tunnettujen hiekka asiantuntija Boyd ottaen aikalisä tarjota Beaton oman vinkkejä menestykseen.

Duo liittyy muiden tehdas YZ450F ja YZ250F ratsastajat lännessä myöhemmin tällä viikolla ennen kiistä kierroksella kuusi sarjan Sunday.Yamaha Racing Pro Open CDR Rockstar Yamahan Cheyne Boyd on täynnä luottamusta, kun hän katsoo kohti tämän viikonlopun hiekkainen Showdown at AJS Motocross Club Wanneroo. Victorian on tullut muodossa ratsastaja Pro AVO, voitti kaksi viimeistä kierrosta kyytiin voimakas YZ450F.

Sijoittui toiseksi mestaruus, Boyd on silmäillen toinen top tulos vietettyään paljon viikon koulutuksen omasta hiekka-pohjainen radan muiden tehtaan ratsastaja, GYTR Yamahan Development Teamin Ross Beaton. "En tunne päälle maailman - I Feel Good, kaikki kokoontuivat jälleen viikonloppuna ", sanoi Boyd. "Tunsin hyvän käytännössä ja vei sen läpi kunkin moto - se oli sama kuin mitä tapahtui Mackay vain tein sen paljon helpompaa ja oli paljon nopeampaa. "Se oli myös paljon helpompaa, kun olin neljä sekuntia nopeampi kierros.

Olen katseli minun kuoppaan aluksella ja tiesin oli irtoamassa ratsastajat takana ja vain keskittynyt saamaan parhaan kisan tulos mahdollinen. "" Minä olen hiekasta, oman paikallisen raita on hiekkainen niin sen sijaan menee Perth aikaisin I 've vietti muutaman päivän kotona ja menin oman paikallisen radan joukkue maanantaina. "Tänään olen tekemässä melkoisesti ratsastus Ross (Beaton), se on aina hyvä tehdä mahdollisuuden jakaa vinkkejä muiden Yamaha ratsastaja.

"Juoksin hyvin viime vuonna Perth ennen loppui polttoaine, olen varma, voin suunnata sinne tänä viikonloppuna samalla nopeudella ja pitää pois paikallisen ratsastajat. "YZ450F on fantastinen hiekkaan, meillä se soitettujen hienosti." Boyd on jahtaavat joukkuetoverinsa Jay Marmont joka ylläpitää vankka johto luokan 281 points.Pro Open Championship 1. Jay Marmont - 281 pistettä ( YZ450F) 2. Cheyne Boyd - 251 pistettä (YZ450F) 3. Andrew McFarlane - 242 pistettä (YZ450F) 4. Cody Mackie - 217 pistettä 5. Craig Anderson - 181 pistettä 6.