*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> style >> skin care

Akne Treatments

Akne on ihosairaus, joka vaikuttaa lähinnä kasvot, selkä ja ylemmän rinnassa. Se viihtyy näillä alueilla, koska ne ovat kyllästetty rasvainen munarakkuloita, jotka toimivat hyvä maa heille levitä. Akne lomakkeet kun öljy, kuolleita soluja, ja bakteerit kerääntyvät ihon huokosten. Akne voi olla joko tulehduksellinen tai ei-tulehduksellinen ja kaikki tämä riippuu siitä, missä määrin ne vahingoittavat ihoa. Akne ilmenee kautta pimples, spotit, täpliä tai Jere, ja kaikki nämä ovat syynä pilosebaceous yksikkö muuttuu. Akne on yleisin teini vaikka harva aikuinen myös kokea samaa.

Hoitoon akne, talin tuotantoa on vähennettävä, bakteerit on tapettu, ja kuolleet ihosolut on poistettava myös. Ennen asian akne hoitoja, on tärkeää vahvistaa, jos akne on vakava, lievä tai kohtalainen. Joitakin tunnettuja akne hoidot ovat suun kautta otettavia lääkkeitä ja ajankohtainen lääkkeitä, jotka ovat kaikki suunnattu vähentää niiden vahingoittaa ihoa. Muut kuin nämä, muut aknen hoitoon menetelmiä käyttää myös vaihtoehtoisia hoitoja, jotka sisältävät ihonpuhdistustuotteet ja syö terveellistä ruokavaliota.

Ihmiset, joilla akne on suositeltavaa syödä elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti sinkkiä ja kuitua. Raaka elintarvikkeet ovat myös erittäin suositeltavaa. Toisaalta, elintarvikkeita, jotka sisältävät kofeiinia, korkea jodi, ja sokeri on poistettava ruokavaliosta. Muita asioita pitää poissa ovat maitotuotteet, alkoholi, tupakka ja jalostettuja elintarvikkeita. Ennen asian hoitomuoto, on tärkeää perustaa oman ihotyypin, jotta tyytyä paras kaava. Alkoholi ratkaisut ovat parhaita öljyinen nahkoja, koska ne haihtuvat nopeasti millä varmistetaan, että ihon huokoset eivät ole tukossa.

Vesiliuokset ovat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle, koska ne ovat vesipohjaisia. Voiteet toisaalta ovat vähemmän rasvainen ja siksi ne toimivat parhaiten normaalille ja kuivalle nahat. Vaahdot ovat hyviä normaalille ja kuivalle iholle vaikka ne ovat kalliita. Geelit myös toimivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle ja ne arvostetaan niiden dimetikonia ja glyseriiniä sisältöä. Voiteet ovat hyviä tahansa ihotyyppi ja voiteet toimii normaalille ja kuivalle iholle. Jotkut akne hoidot ovat Exposed, joka on dermatologisten testattu tarjota käyttäjälle parhaan helpotusta akne infektio.

Exposed toimii parhaiten clearing tartunnan ihon ja sen varmistaminen, että hyökkäykset kuriin. Se uudistaa ihoa, tyhjentää akne, unclogs huokosiin ja vähentää ihon punoitus. Tämä akne kohtelu sopii kaikille ih

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.