*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> travel >> destinations

Donegal Golf Club: Tervetuloa Suuri Golfia Experience

Golf on peli kärsivällisyyttä, nokkeluutta, omistautumista, kurinalaisuutta ja koko hauskaa. Vaikka monet ovat luopuneet pois golf koska he saattavat ajatella sen tylsä, hidastempoinen peli, tämä näkemys on muuttunut aika paljon niin monet ihmiset nyt pelaa game.Golf kurssit nyt nähdään paikka rentoutumiseen ja tapa helpottaa stressiä. Thats miksi niin monet ylenmäärin viikonloppu golfarit ovat asettaneet nähtävyyksiä ottaa unelma golf loma. Ja yksi suosituimmista maissa, jotka ovat nousseet Mekka golf lomat on Ireland.

With sen lumoava luonnon kauneutta ja maisema, joka oli silminnähden luotu golfia, monet golfkentät on pystytetty ja holhota sekä paikallisten ja matkailijoiden golfarit. Ei ole ihme, että jotkut golfkentistä Irlanti on vietetty kuin parhaan joukossa golfkentät ympäri maailmaa. Yksi näistä on golfkenttä löytyy Luoteis alueella Irlannin nimisessä kaupungissa Donegal. Donegal Golf Club perustettiin vuonna 1959 ja pystytettiin reunaan kaupungin klo Tullycullion. Se pysyi siellä 14 vuotta, kunnes se muutti Murvagh niemimaan oli se sijaitsee vasta tänään.

Se on ollut paikka arvostetun mestaruuskilpailujen kuten 1979 Irlannin hyvät Sulje Championship ja 2003 Miesten Irlannin Sulje Championship, osoitus sen hieno muotoilu ja maailmanluokan mukavuudet ja tilat. Tämä koko 18-reiän par 73 golfkenttä mitataan 7280 telakoiden ja on klassinen linkkejä. Kurssi on laaja ja auki ja on enimmäkseen koostuu alhainen dyynit. Näytelmä on kova ja nopea kurssille mutta luonnonkaunis tunnelma avulla pelaaja pysähtyä ja vain nauttia mieltä. Atlantti antaa ulos upeita maisemia sekä vuoret, jotka ovat helposti nähtävissä toisella puolella course.

Before menet ulos haastaa Tietenkin voit hioa taitojasi ja lämmitellä mitä Donegal Golf Club sijaitsee kuin parhaiden käytäntöjen tilat Luoteis Irlannissa. Sieltä löytyy mukavuudet, kuten ajo netto, haketus vihreä bunkkerit, viheriö, driving range, jossa on automaattinen pallo annostelija ja on jopa par 3 Junior course.The Donegal Golf Club kurssi Pro on myös aivan liian halukas antaa oppitunteja aloittelijoille ja novices.Conquering kurssi on yksi asia, mutta lopussa päivä, voit saada mahdollisuuden nauttia klubin tilat ja vain rentoutua ja nauttia päivän tapahtumista.

Voit siirtyä suoraan pukuhuoneeseen ja virkistää sen state-of-the-art mukavuudet ja loistava palvelu. Vierailijat kaapit ovat saatavilla ja suihkutilat ovat ensiluokkaista. Kun virkistäytymällä, voit mennä ravintolaan lämmin ateria runsas irlantilaisia ​​ruoki

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.