*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> auto >> autot

2009 F1 Turkin Grand Prix: Jenson Button WINS

Mikä rotu !! Ennakoidusti se oli kovaa taistelua välillä Jenson Button (Team Brawn) ja Sebastian Vettel (Joukkueen RBR-Renault). Vettel nopeus pois kuin vaunut tulessa yrittää hänen parhaansa ulos ajaa hänen ahdistelija Jenson Button. Mutta sisällä ensimmäisellä kierroksella kisan hän luistavat osaksi turvetta klo vaihteessa 10 radalla ja oli päästänyt Jenson Button kautta varten 1. sija. Se oli niin helppo yli kestää Jenson Button koska hän ei edes laittaa mitään paineita Vettel varten johtoon paikka.

Seuraava upea kierrosta kisan oli meille reunalla meidän paikkaa missä Jenson Button joille oli lähdössä Vettel kuten mailia takana ja kellotus nopein kierros piirin oli jotenkin jäänyt kiinni kasvoi Vettel vähemmän kuin toinen rako. Se oli joku kisa niiden välillä ei väliä kuinka paljon Jenson puhaltaa Vettel pois, hän silti voi välttyä hänet pois. Mutta valitettavasti Vettel vain voinut roikkua kiinni hänen päällä ja hitaasti jää jälkeen painiketta away.His tallikaveri kuitenkin nopeasti ja jatkuva kilpailija Mark Webber (RBR-Renault) hiipi hitaasti 4.

sijalle Button lähtöruudukon ja oli päättynyt toinen. Sebastian oli kolmas paikka itselleen.

Rubens Barrichello (Joukkueen Brawn) oli huonoin onneaan pahinta aikaa. Alussa kilpailun toisessa alkaa valo muuttuu vihreäksi, hänen autonsa pysähtyi mutta pelasti aluksella anti-pilttuu laite. Kuitenkin se oli vähän liian myöhäistä hänelle hän putosi takaisin kolmas asennosta 12. Hän ei anna sitä ilman taistelua, vaikka, koska hän taisteli sitä Heikki Kovalainen (McLaren) ja 11.

sijalla ja vihdoin kautta mutta valitettavasti hänen aggressiivinen ajo läimäyttää hänen edessä oikealla laidalla hajotin vastaan ​​Adrian Sutil n (Team Force Intia Mercedes) takarenkaan joka teki hänestä kuoppaa korvaavan siiven ja renkaan vaihtoon. Viimeinen naula arkun oli hänelle, kun hänen seitsemäs vaihde (Suurin vaihde) oli lakata ei toimi. Tough onnea Ruben mutta ei niin kova kuin Giancarlo Fisichella (Joukkueen Force India-Mercedes), koska hän oli eläkkeelle aikaisin kilpailu takia jarrut kysymyksiä.

Jenson Button hallitsi Turkin Grand Prix ottaen johto Sebastian Vettel ensimmäisellä kierroksella ja ajo loistava rotu tuomaan hänen Brawn-Mercedes auton kotiin hänen kuudes voitto 2009 Formula kausi.

yleinen kuljettajan mestaruus pysyvän pysyy samana top 3 Jenson painike johtava kuljettajan mestaruuden tallikaveri Ruben takanaan 35 pistettä. Vettel onnistui hiipiä lähemmäksi takaa Ruben lunta vain 7 pi