*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> style >> skin care

Miten saada hyvin lähellä Shave

Vaihe 1

Vaihe suihkuun

Jos et ole jo näin, olen erittäin suositella parranajo suihkussa. Höyry kuuma vesi tekee hienoa työtä valmistelee kasvosi ajeltu hyvin. Osto parranajopeili voit pysyä teidän suihkuseinä paikalliselta huumeiden tallentaa helpottaa voit ajella siististi suihkun ajaksi.

Vaihe 2

vaahdota SINUN partavaahtoa, Käytä ja BEGIN parranajo

Useimmat parranajo asiantuntijat suosittelevat odottaa muutaman minuutin lämmin suihku ennen parranajoa varmistaa ihosi on mahdollisimman pehmeä.

Kun olet valmis, ota käyttöön parranajogeeli tai kerma kasvot ja alkaa parranajo. Ajella suuntaan, että parta kasvaa estämiseksi in-kasvanut karvat muodostumista, jotka saattavat jättävät ihon pistelee jälkeenpäin.

Vaihe 3

parranajon jälkeen KERRAN, SHAVE toisen kerran

Tämä on yksinkertainen pikku temppu, joka todella johtaa Super ajotuloksen. Parranajo toisen kerran Parranajogeeli uudelleen soveltaa jättää kasvot tunne jopa tuoreempaa ja pehmeämpi kuin jos vain teki sen kerran. Lisätään kosteutta geeli on oltava vaikutusta ja tuntuu fantastinen jälkeenpäin.

Tyypillisesti, kun minusta tuntuu minun täytyy näyttää ja tuntuu paras (ja päivämäärä ehkä) Olen ajella kahdesti saada että super ajotuloksen naiset rakastavat tuntea. Onnea!


Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.