*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> style >> skin care

Miten pitää ihon Healthy

Tiedätkö, että iho on todella tärkeää. Se antaa suojaa, kun piti onnettomuus, suojaa huono vaikutus aurinkoa, ja lähetti vastata lämpötila aivojen. Joten pitää ensisijaisesti ihosi näyttää terve ja tietenkin hoidatte enemmän kaunis ja terve.

Vaihe 1 Vesi on mitä iho tarvetta. Juo paljon vettä. Vesi voi suojella sinua kuiva iho ja tuo normaali tila harjoituksen jälkeen ja kaikki muut toimet, jotka antavat sinulle paljon hikeä. On vaikea jos et käytä juoda paljon. Mutta älä huoli ajoissa voit käyttää sitä. Yritä juoda lasillinen iso vesi heti kun heräät aamulla.

Ja aina juoda vettä aterian jälkeen tai ennen meal.Step2 Muista useampi SPF on parempi Käytä kosteusvoidetta. Joka kerta haluat mennä kodin ulkopuolella älä unohda käyttää kosteusvoidetta. Se auttaa ihon ole kuiva, suojella syöpään, suojella varhaisesta ryppy ja muita huonoja päivästä aurinko (enemmän SPF enemmän hyvä) .Step3 Kanta paljon zzz .... zzzz ... zzzz Nuku tarpeeksi ja levätä. Sinun piti saada oikea määrä unta vähintään 8 tuntia unta. Uni voi välttää musta aukko silmien alle.

Joten voit näyttää terve, raikas, ja beautifulStep4

saada E-vitamiinia, D-ja K Syö enemmän kasviksia, hedelmiä, ja vitamiini. Vihannekset, hedelmät, ja vitamiini antaa ravinteiden että iho tarve. Enemmän raaka syöt on parempi, mutta älä unohda pestä kätesi ennen ruokailua ja pese kunnolla liian.

Vihjeitä

  • Vältä tupakointia ja on noin ihmisiä, jotka on tupakoi.


  • Vältä kuluttaa paljon alkoholia

  • Make up, joka ei ole turvallinen iholle


  • Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.