*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> style >> skin care

Akne hoito vinkkejä herkälle Skin

akne esiintyä missä iässä tahansa, ja jos sinulla on herkkä iho, niin olet vielä altis akne kuin toiset. Se jättää jälkeensä arvet ja kuoppia että jotkut kuljettaa aina. kuitenkin alittle hoito menee pitkittynyt keino pitää ihon akne ilmaiseksi. Kuitenkin, jos olet jo saanut akne, noudata annettuja akne kohtelu vinkkejä avointa ja hehkuvan ihon. 1. Pidä kasvosi puhtaana - tämä on usein ensisijainen askel hoitoon akne. Käytä puhdistusaineet, joka ei nauhat ihosi sen öljyjä pestä. Se pitäisi puhdistaa öljyn pinnalla ihon hellävaraisesti.

Tämä öljy tukkii huokoset ihon ja aiheuttaa bakteerit muodostavat että läppä aiheuttaa aknea. Splash viileää vettä naamasi ja soveltaa puhdistusaineet liikkein. Käytä pestä kankaalla irrottaa Mustapäiden ja puhdistaa ihon pinnan öljyä. kuitenkin muistettava vaihdella materiaalin jokapäiväistä. 2. Kuori - tämä on usein yhtä tärkeää kuin puhdistus on. kuitenkin liikaa hilseilyä aiheuttaa akne kehittyä. Se conjointly päätyy tulehdus ihon. Siksi kuorintaan kerran tavattoman viikolla kuitenkin tehdä se varovasti ja ainoastaan ​​kun ei ole akne. 3.

Ihovoiteiden - On erilaisia ​​kauppatavaraa saatavissa herkälle iholle. Käytä voiteet, jotka sisältävät Retin-paikalliseen käyttöön. he tehokas mutta ne kuivuvat ihoa ja ärsyttää sitä. kun käytät tällaisia ​​kauppatavaraa, varmista, että teet ei sovelleta liikaa kerma ja jos iho on yksinkertaisesti liian ärtynyt, niin ota yhteys lääkäriin vaihdella annostus. 4. kosteusvoide - kosteusvoide on tärkeää ole vain kuivalle iholle kuitenkin conjointly kiiltävät ja herkälle iholle.

tonkia kosteusvoide, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle kuin ne säilyttävät öljy tasapainon ihoa ei aiheuttamalla akne. 5. Sunblock - monet ihmiset välttää käyttämällä aurinkovoidetta koska he tuntevat sen pitäisi parantaa akne. Kuitenkin se on vain myytti. käyttämällä aurinkovoidetta suojaa herkkää ihoa. Kuitenkin, jos käytät ajankohtaisista voiteet akne kohtelu, sovelletaan kerma ennen kuin kosteusvoidetta tai aurinkovoidetta. Näiden lisäksi voit pestä kasvot vedellä että laventeli öljyä on lisätty. tämä voi rauhoittaa ja rauhoittaa akne altis iho ja on hyvä aknen hoitoon.

voit conjointly saada kasvojen tehty salonki tai kotona tyhjentää ihon tukossa huokosiin. Kun käytät ihonhoito kauppatavara varmista, että he tekevät eivät saa sisältää ainesosia, jotka tukkivat huokoset ja ärsyttää ihoa. Ruokavalio ja liikunta on merkittävä rooli pitämään ihon terveenä ja hehkuva. Pidä pois öljyinen elintarvik

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.