*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> style >> skin care

Munankeltuainen Face Mask Akne Treatment

Kananmunan keltuainen sisältää vitamiinia, joka on aine erittäin tarvitaan ihon terveyttä. On joitakin tietoja leviää että voit hoitoon akne kanssa munankeltuainen naamariin. On todettu, että keltuainen osa muna voi auttaa parannuskeinoa arpia ja on myönteisiä vaikutuksia ihoon. Kuitenkin munankeltuainen naamio akne kohtelu ei suositella, jos sinulla on iso näppylöitä ja erittäin herkälle iholle. Sitä rohkaistaan ​​voit kuulla ihotautilääkäri ennen kuin tämä naamio varmistaa, onko iho voi käsitellä sitä tai ei.

Keltuainen sisältää vitamiinia, joka on hyvää iholle ja löytyy eri akne kohtelu tuotteita. Itse asiassa Accutane käyttää johdannainen vitamiinin on myös lajikkeita akne kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka käyttävät hyödyt vitamiini, kuten papaija. Onhan tämä maski voi olla kokeilemisen arvoista. Munankeltuainen sisältää myös ainetta nimeltä albumiini, joka on aine, joka voi kuivua ihoa. Hyöty Tämän aineen on kuivaa akne ja tee huokosiin tiukka. Jotta munankeltuainen naamio aknen hoitoon, sinun täytyy varmistaa, että keltuainen erotetaan kokonaan valkoinen muna.

Sitten soveltaa sitä naamasi, odota 20 minuuttia, ja huuhtele välittömästi. Älä anna tämän maskin istumaan enää naamaasi. Voit lisätä muutamia ruokalusikallinen vettä munankeltuainen ennen kuin se naamaasi. Voit myös pestä kasvot puhdistusaineet joka sopii ihotyyppisi. Koska tämä maski voi aiheuttaa salmonellaa, sinun ei pitäisi käyttää tätä naamio yli 20 minuuttia. Sinun täytyy välittömästi pestä kasvot kunnon puhdistusaineet käytön jälkeen. Älä käytä tätä maskia, jos sinulla on allerginen reaktio kohti muna.

Voit selvittää, onko sinulla allerginen reaktio vai ei, voit tarkkailla akne syötyään muna. Jos akne pahenee, niin älä käytä tätä munankeltuainen naamariin aknen hoitoon. Siksi on kannustettava sinua etsimään hyviä neuvoja ihotautilääkäri. Tämä käsittely voidaan osoittautunut hyödylliseksi ihoasi jos teet sen oikein ja säännöllisesti. On ehdotettu, että sinun pitäisi käyttää tätä hoitoa vähintään kaksi kertaa viikossa oikea tulos. Muista, että sinun pitäisi katsoa kasvosi huolellisesti allerginen reaktio saattaa ilmetä.

Älä jatka käyttöä munankeltuainen kasvonaamio aknen hoitoon, jos sinulla ilmenee huonoja sivuvaikutuksia ihoa. Kuitenkin kysymys on edelleen kova sinulle: tulee munankeltuainen naamio akne kohtelu toimii sinulle? Jokainen iho on erilainen, ja ehkä se ei toimi sinulla? Kannustan teitä mennä katsomaan blogiin, akne enää uudelleen!


Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.