*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> auto >> autot

Honda Jazz Series Speed ​​haastaa Opener

Kun kulkee tiukkaa 12 kierrosta, Roy Haryanto Surabaya Honda Center Ganda Sari OWS Racing Team onnistui loppuun ensimmäisellä sijalla avaamalla sarja Speed ​​Challenge Honda Jazz (HJSC) at Sentul International piiri, Länsi-Jaava, viikonloppuna.

Roy Haryanto onnistumisia voitti mestarikurssi saavuttaa valtavan taistelun koko kilpailun. Vaikka alku eturintamassa 18 ratsastajille, jotka kilpailivat tässä sarjassa, asema Roy oli pudonnut 11. jälkeen ensimmäisen kulman. Sen jälkeen, Roy piti teki Paras kierrosaika ja yksitellen Kun ohjaimet edessään.

Viime kierrosta, Roy saada tiukka vastus kahden Honda Racing Indonesia, Rio ja Alvin Bahar Saputro että koska kilpailun alkua johtaa eturintamassa. Valitettavasti kun olet kilpailevat tiukka loppuun rodun, Alvin Bahar auton renkaan puhkeaminen ja joutui ulos radalta.

Lopussa rodun, Roy viimeisteli johtava kanssa kokonaisaika 25 minuuttia 08 275 sekuntia, kun Rio Saputro toisella ajalla 25 minuuttia 08 962 sekuntia ja Benny Santoso on Salottisipulit Racing Team sijoittui kolmanneksi ajalla 25 minuuttia 12 502 sekuntia.

Promotion luokassa, ensimmäinen otsikko sarjassa voitti Bilal (B2T Racing), toinen David Kartawidjaya mestari ja kolmannen sijan Andy Wibowo (HSC Ganda Sari OWS). Vaikka luokan mestari voitti Rising Star Wilson Wijaya (E-Worx Racing), juoksija Rudy Sumawiganda (Sobo Star ENEOS) ja kolmannen sijan FINSA Noorcahyo (Sobo Star ENEOS).

Kireä kilpailu Roy Haryanto sekä Indonesia Racing Honda racers takaisin Indonesia Super Production (ISP), joka pidettiin paikallaan ja samana päivänä.

Jos arvostetuin mestaruuden kilpa, Alvin Bahar aloitti kisan paalupaikalta 17 ratsastajille, jotka kilpailivat, kun teki parasta aikaa-ajossa.

Roy Haryanto alkavat toisella ja kolmannella Rio Saputro. Alussa rodun, Alvin Bahar ja Rio Saputro heti vaikuttunut ja onnistui napata kaksi johtava asema. Molemmat kuljettajat Mestari on jopa ollut laajentaa etäisyys Roy Haryanto asemassa 3, jossa etäisyys on yli 2 sekuntia.

Kuitenkin vahvuus Kaikki New Jazz Roy Haryanto pysäyttämätön ajaa ja vihdoin kautta Rio Saputro ja Alvin Bahar viime kaksi kierrosta.

Roy päättynyt ensimmäinen edessä Alvin Bahar marginaali alle 1 sekunti, kun Rio Saputro maaliin kolmannessa asennossa.

Vaikka ei voittaa ensimmäisen palkinnon, ensimmäisen sarjan ISP on myös saavutus Indonesia Racing Honda joukkue, joka onnistui saamaan kaksi kuljettajaa korokkeella, varsinkin Rio Saputro u