*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> sport >> bikes and biking

Hayes Takes Two In Two Days

Superbike kilpa voittaa at 2,4 kilometrin Mid-Ohio Sports Car Course yleensä ottanut joko Mat Mladin tai Miguel Duhamel. BJosut tänä viikonloppuna, tarina kuului 34-vuotias Josh Hayes, kun hän otti molemmat amerikkalaisen Superbike nimikkeitä Honda Super Cycle Viikonloppu Mid-Ohio. Hän johtaa kaikkien sunnuntain kisan, miinus alku.

Hän läpäisi Tommy Hayden prosessit (käännä 6) ensimmäisellä kierroksella, ja oli vain yksi muu kompastuvat, kun hän läpäisi Ben Bostrom samalla puolestaan ​​6, vain nähdä Bostrom lähes menettää hänen pyörä tehtyään pass , ja oli pakko turvautua toiseen. "Yksi kierros Minulla oli täysi toinen aukko, ja muun ajan olin nämä kaverit hengittää niskaani. Tämä on mitä tuntuu hyvältä, kun menet kotiin tiedät se kaikki siellä, että nämä kaverit oli ottaa hyvä päivä liian ja tulit ulos päälle. Sillä ei ole väliä kuinka paljon voittaa, se eroa kilpa ja juuri menossa nopeasti ympäri raviradalla.

" Hayes sanoi hänen lähes sekunnin voiton Aaron Yates.

sarja pistettä johtaja, Mat Mladin, sijoittui seitsemänneksi hänen nro 7 Rockstar /Makita Yoshimura Suzuki GSX-R1000. Hänen lyijy on edelleen hyvin määräysvaltaa, pitämällä sarjan yli Tommy Hayden 126 pistettä vielä. Mladin oli pyyhkäisi viime vuoden kilpailuista Mid-Ohio.