*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> sport >> bikes and biking

Aragon Gp Hallitsee Ducati

Tämä Aragon GP istunto meni todella hyvin Ducati joukkueen kaksi podiums jälkeen hyvin pitkään todellakin. Edellisen kerran Ducati oli sekä niiden ratsastajat korokkeella oli Australia 2007. Joten, tämä on todella hyvä uutinen Ducati. Asiat muuttuvat nyt. Casey Stoner sijoittui ensimmäiselle sijalle kanssa viiden sekunnin raon yli Dani Pedrosa, joka sijoittui toiseksi. Ja Nicky Hayden sijoittui kolmanneksi, kun todella näyttävää taistelu loppuun asti, Lorenzo.

Tämä kausi oli enimmäkseen hallitsi Jorge Lorenzo FIAT Yamaha joukkue, mutta loppua kohti Honda virallisen joukkueen ratsastaja Dani Pedrosa alkoi osoittaa todellista suorituskykyä, ja nyt, Sekä Casey Stoner ja Nicky Hayden ovat tehneet hienoa työtä. Mutta ennen tätä, kaudella hallitsi Lorenzo yksin, joka piti voittaa kisan jälkeen kisan. On täysin realistista ajatella, että Valentino Rossin vahinko oli antanut hänelle etu, koska se oli vain tämän tapauksen jälkeen, että Jorge Lorenzo alkanut tuottaa näitä tuloksia.

Tämä Aragon GP istunto See Lorenzo neljänneksi ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Voimme sanoa, että tämä oli hänen pahin kisassa kauden, vaikka neljäs sija ei ole niin huono, kun kaikki. Nyt seuraavaan kisaan tulee olemaan Japanissa, motegi.