*   >> lukeminen koulutus Artikkelit >> money >> marketing advertising

Perhokalastus Magazines

One parhaista tavoista oppia perhokalastusta on lukemalla siitä. Sinun ei tarvitse ostaa satoja kirjoja, vaikka. On monia lehtiä omistettu perhokalastus, ja useimmat niistä voi antaa sinulle paljon hienoja information.The johtavan aikakauslehtikustantajan, ja luultavasti suosituin, on lentää kalastaja. Tämä lehti antaa paljon hyviä vinkkejä ja niksejä voit kokeilla, ja se tuo sinulle joitakin kaikkein ajan tasalla uutisia virtoja ja jokia, jotka ovat suosittuja lentää kalastajien. Voit saada arvostelut jättää ja kohteet sekä raportteja siitä, missä kalat puree parhaiten.

Tilaus ovat $ 24 prosenttia vuodessa, ja voit myös tarkistaa niitä verkossa osoitteessa www.flyfisherman.com.Fly vavalla ja kelalla on toinen suosittu aikakauslehti kokeneiden lentää kalastajille. Ne koskettavat kalastuksesta etiketti, Perhonsidonta, ja ihmisen kiinnostus tarinoita muita kalastajia. Viimeaikaiset kysymykset ovat keskittyneet suojelutoimia sekä tapoja säilyttää alueita voit kalastaa jotta muut voivat nauttia samoilla vesillä. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tilauksen ovat $ 19.97 yhden kokonaisen vuoden. Online, ne sijaitsevat www.flyrodreel.com.

Fly Kala Amerikka on erinomainen aikakauslehti, joka mahdollistaa hyvin kattavaa tietoa perhokalastukseen. He tekevät arvosteluja eri lentää pyydysten, antaa ohjeet sitoa eri kärpäsiä sekä antaa kalastus raportteja. Tämä lehti on myös verkossa osoitteessa www.flyfishamerica.com. Vuosittain tilaus paperiversiona lehden 7 kysymyksistä on vain $ 15.95.When tilaat American Angler aikakauslehti, löydät käytännön tietoa taktiikka, tekniikoita, puuttua, ja kärpäsiä että tuo sinulle enemmän menestystä perhokalastus pyrkimyksiä.

Viimeaikaiset kysymykset ovat keskittyneet etuja käyttämällä uppoperhoja sekä etelä Alaskan perhokalastus retkikunta. Se julkaistaan ​​myös kuusi kertaa vuodessa tilausmaksu on $ 19,95 year.A erikoisuus lehteä Fly Tyer on ainoa aikakauslehti omistettu yksinomaan taidetta sitominen oman kärpäsiä. Julkaiseminen neljännesvuosittain, Fly Tyer on kaikenlaisia ​​artikkeleita historiasta, perinteitä ja innovaatioita taiteen Perhonsidonta. Neljälle kysymyksiä, joka on vuotta tilaus, se maksaa $ 19.95.There on monia, monia muita perhokalastusta lehtiä, jotka on julkaistu.

Useimmat tarjoaa sinulle joitakin erinomaisia ​​tietoja sekä vinkkejä ja tekniikoita, joita voit laittaa käytettäväksi seuraavaan lentää kalastusmatkan. Löytää joka haluat ja toteuttaa kaikki se on tarjottavanaan. Että kuinka suuri kalastajat tehdään!

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 lukeminen koulutus Artikkelit,https://koulutus.nmjjxx.com All rights reserved.